asiakastilaisuuden järjestäminen näyttö

ASIAKASTILAISUUS SUUNNITELMA 
Viivi Järvinen ja Wenla Haapanen 


Tilaisuus oli aluksi pidettävä Salon seudunammattiopiston auditoriossa 25.5.2020 klo13-14:00 noin 40 henkilölle. Koronaviruksen takia jouduimme siirtämään tilaisuuden 4.5.2020 klo 13-14.00 ja pitämään tilaisuuden ainoastaan opettajille sekä jouduimme pienentämään kokoonpanoamme. Tilaisuuden teemana on esitellä CesarsShopista saanutta Bluesky aloituspakettia. Tarkoituksena olisi kertoa tuotteesta sekä selostaa niiden käytöstä. Lopuksi tuotteita saa tutkia sekä katsella. Meillä ei ole ulkopuolista esiintyjää, vaan esiinnymme itse. Lisäksi tarjoilemme itsetehtyjä leivoksia, mehua ja kahvia. 

Teemavärinämme toimii pääosin musta ja kulta. Koristelemme tilan ilmapalloilla sekä serpentiinillä. Myös pöytäliina, jonka saimme yhteistyössä tekstiilialan kanssa, näkyy tilaisuudessa. 
  
Tilaisuus aloitetaan toivottamalla tervetulleiksi tilaisuuteen sekä tarjoamalla leivonnaisia ja kahvia tilaisuuden ajan, jonka jälkeen aloitamme kertomaan sekä esittelemään tuotetta powerpoint esityksen avulla sekä näytämme muutaman videopätkän. Lopuksi vastaamme kysymyksiin sekä tuotteita saa tulla katsomaan lähempää. 
   
Kutsun tilaisuuteen lähetimme henkilökohtaisesti sähköpostiin viikkoa ennen asiakastilaisuutta. Panostimme kutsun ulkoasuun sekä sen helppolukuisuuteen, jotta kutsusta muistuu tärkeimmät kohdat. Kutsujen tarkoituksena on kutsua kutsutut tervetulleiksi. 
   
Jaoimme vastuualueet tasapuolisesti siten, että molemmilla on saman verran vastuualueita. Teimme kuitenkin suurimman osan yhdessä. Viivi hoiti soittamisen CesarsShopille, koska Viivillä oli sukulaisyhteyksiä liikkeeseenWenla laittoi sähköpostia tekstiilialalle pöytäliinasta. Sihteerinä toimii Viivi sekä toimitusjohtajana Wenla. Molemmilla on ollut hyvä työpanostus. Koemme, että yhteistyö onnistui hyvin ja molemmat tekivät tasapuolisesti töitä. 

Päädyimme järjestelyyn, jossa pidämme tilaisuuden koulussa mutta haimme paikan itse koulustaPäädyimme tähän ratkaisuun kulkuvaikeuksien takia, jonka takia pidämme tilaisuuden koulupäivän aikana. 
   
  Kiitämme Wenlan kanssa kaikkia ketkä tuli seuraamaan tilaisuutta!
Tuotepöytä jossa esittelimme Bluesky aloituspakettia


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hiusrajan siistiminen sekä hiusten keventäminen

Porrastusleikkaus asiakkaalle

Tyven vaalennus ja sävyte