Tyven vaalennus ja sävytys

Tänään tein  tyven vaalentamisen sekä sävytyksen asiakkaalle. Asiakkaan tyven väri oli vaaleanblond(8) pituus ja latvat olivat (8-10) välillä . Asiakkaan toiveena oli saada tyvi vaalennetuksi ja että oranssisuus saataisiin latvasta pois.

Käytimme vaalennukseen ultralift vaalennusjauhetta ja massan määräksi 120g jota jouduin tekemään lopuksi lisää 30g. Teimme sekoituksen 1:2 ja hapetetta laitoimme 80g ja vaalennusjauhetta 40g. Hapetteena käytimme 3% hapetetta. Aloitin värjääminen ristipääjaolla ja aloitin sen jälkeen tyvivärjäyksen viipale tekniikalla. Värjäyksen lopuksi siistin hiusrajat ja asiakkaan kasvoilta levinneet vaalennusaineet.

Värin vaikutuksen jälkeen siiryin pesupaikalle j pesin ärin pois hiuksista. Sitten pestiin shampoolla ja laitettiin sävytettä tyveen 1:2  120g (10.2+ 9.23+10.01) ja latvoihin 120g (9.23+10.01)j a annettiin  vaikuttaa niin kauan kunnes se oli sopiva.. Kun vaikutusaika oli ohi pesimme sävytteen pois emulgoimalla ja laitettiin taas hoitoainetta ja shampoota.Kun saatiin hiukset pestyä siirryimme pesupaikalta peilipisteelle kuivaamaan hiukset. Kun saatiin hiukset kuivattua kiharsimme hiukset ja laitoimme hiuksiin lakkaa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hiusrajan siistiminen sekä hiusten keventäminen

Porrastusleikkaus asiakkaalle

Tyven vaalennus ja sävyte