Raidoitus ja hiusten sävytys

Tänään tein raidotuksen sekä sävytyksen asiakkaalle. Asiakkaan tyven väri oli vaaleanblond(8) pituus ja latvat olivat (9-10) välillä. Asiakasalla oli pohjalla vanha permanentti sekä edelliset raidat. . Asiakkaan toiveena oli saada tyvi raidotetuksi sekä saada hiuksiin kylmän vivahteen.

Käytin vaalennukseen Oxyr platin vaalennusjauhetta ja topchick hapetetta,  massan määräksi tuli 105 g (35g + 70g) Tein sekoituksen 1:2 ja tein kaksi satsia mutta toisessa oli 6% ja toisessa 3% hapete  Aloitin raidottamisen ristipääjaolla , takaata, alhaalta ylös. Raidottamisessaq sai olla tarkkana osissa sekä vaalennusaineessa.

raitojen vaikutuksen jälkeen siiryin pesupaikalle ja pesin hiukset vaalunnusauneesta shamppoolla.  sen jälkeen laitoin sävytteen 1:2  120g ( 10 silver ja icy) ja annettiin  vaikuttaa niin kauan kunnes se oli sopiva.. Kun vaikutusaika oli ohi pesimme sävytteen pois ja laitettiin taas hoitoainetta ja shampoota. Kun sain hiukset pestyä siirryin pesupaikalta peilipisteelle kuivaamaan hiukset. tein asiakkaalle fööni kampauksen johon oli laittanut alle muotovaahtoa ja föönaus nestettä. Lopuksi laitoin hiuskiinnettä.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hiusrajan siistiminen sekä hiusten keventäminen

Porrastusleikkaus asiakkaalle

Tyven vaalennus ja sävyte