Tyvivärjäys

Tänään tein yhdessä Sofian kanssa tyvivärjäyksen asiakkaalle. Asiakkaan tyven väri oli vaaleanblondi (8) pituus ja latvat olivat mustat (2). Asiakas oli värjännyt kotiväreillä paljon hiuksiaan Punaisiksi, ruskeiksi, sinisiksi, pinkiksi, oranssiksi, blondiksi, harmaaksi ja mustaksi. Asiakkaan toiveena oli saada tyvi piiloon mustalla ja että niskasiiliä nostettaisiin hiemän ylemmäs ja lyhennettäisiin.

Arvioimme väriksi 2N ja päädyimme valitsemaan värimassan määräksi 90g. Teimme sekoituksen 1:1 ja hapetetta laitoimme 45g ja väriä 45g. Hapetteena käytimme 3% hapetetta. Aloitettiin värjääminen ristipääjaolla ja aloitimme sen jälkeen tyvivärjäyksen con cave tekniikalla. Värjäyksen lopuksi siistimme hiusrajat ja asiakkaan kasvoilta levinneet värit. Värin annettiin vaikuttaa 30min.

Värin vaikutuksen jälkeen siiryimme pesupaikalle ja emulgoimme värin pois hiuksista. Sitten pestiin shampoolla ja laitettiin punaista colormaskia latvoihin (joka ei tarttutuntkaan mustaan hiukseen) annettiin colormaskin vaikuttaa 20 min. Colormaskin vaikutusajalla värjäsinne myös asiakkaan kulmat ja ripset. Kun vaikutusaika oli ohi pestiin colormask pois ja levitettiin hoitoainetta samalla myös otettiin pois kulma sekä ripsivärit. Kun saatiin hiukset pestyä siirryimme pesupaikalta peilipisteelle kuivaamaan hiukset. Kun saatiin hiukset kuivattua ajoimme niskasiilin lyheksi ja nostettiin sitä myös hieman ylemmäs. Niskasiilin ajon jälkeen viimeisteltiin hiukset kiharoilla.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hiusrajan siistiminen sekä hiusten keventäminen

Porrastusleikkaus asiakkaalle

Tyven vaalennus ja sävyte