Tyven värjäys ja latvojen sävytys

Tänään tein tyvivärjäyksen Miljalle. Miljan tyven väri oli ruskea (7) pituus (3 ja 7) ja latva (8).  Miljan toiveena oli saada tyvi piiloon musta ruskealla sekä saada uutta sävyä pituuksiin ja latvoihin

Arvioin väriksi 3N ja päädyimme valitsemaan värimassan määräksi  tyveen 90g. Tein sekoituksen 1:1 ja hapetetta laitoin 45g ja väriä 45g ja hapetteena käytimme 3% hapetetta, sillä miljan tyvikasvu oli aika pitkä ja halusimme siitä todella peittävän. Pituuksiin laitoimme KC:n Honey fudge ja Toasted Honey sävytettä 120g 1:2. Väriä siis tuli 30g+10g ja 1,5% hapetetta 80g. Valitsin nämä sillä Milja halusi kupariin taittavaa ruskeaa tuomaan uutta lookkia.

Aloitettiin värjäämisen ristipääjaolla ja aloitin sen jälkeen tyvivärjäyksen con cave tekniikalla takaata eteen. Tyvivärin vaikutusaika on 30min. sävytteen levitimme samalla tekniikalla jonka jälkeen viellä vedin osioita että väri leviäisi. Sävytteen vaikutusaika on 20-30min.

Värin vaikutuksen jälkeen siiryimme pesupaikalle ja emulgoimme värin pois hiuksista. Sitten pestiin shampoolla ja laitettiin hoitoainetta latvoihin. Kun sain hiukset pestyä siirryimme pesupaikalta peilipisteelle kuivaamaan hiukset. Viimeistelin hiukset Fönkampauksella ja hiuskiinteellä.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hiusrajan siistiminen sekä hiusten keventäminen

Porrastusleikkaus asiakkaalle

Tyven vaalennus ja sävyte