Tyven vaalennus ja sävyte

Tänään tein yhdessä Sofian kanssa tyven vaalentamisen sekä sävytylsen asiakkaalle. Asiakkaan tyven väri oli vaaleanblond(8) pituus ja latvat olivat (9-10) välillä. Asiakas oli värjännyt kotiväreillä  hiuksiaan Ruskeaksi, blondiksi ja harmaaksi. Asiakas oli myös kotona tehnyt itselleen suoristuspermanentin . Asiakkaan toiveena oli saada tyvi vaalennetuksi ja että oranssisuus ja tyvi saataisiin pois.

Käytimme vaalennukseen ultralift vaalennusjauhetta ja massan määräksi 150g jota jouduimme tekemään lopuksi lisää 30g. Teimme sekoituksen 1:2 ja hapetetta laitoimme 100g ja vaalennusjauhetta 50g. Hapetteena käytimme 6% hapetetta. Aloitettiin värjääminen ristipääjaolla ja aloitimme sen jälkeen tyvivärjäyksen viipale tekniikalla. Värjäyksen lopuksi siistimme hiusrajat ja asiakkaan kasvoilta levinneet vaalennusaineet.

Värin vaikutuksen jälkeen siiryimme pesupaikalle ja emulgoimme värin pois hiuksista. Sitten pestiin shampoolla ja laitettiin pinkehtävää sävytettä 1:2  159g ja annettiin  vaikuttaa niin kauan kunnes se oli sopiva.. Kun vaikutusaika oli ohi pesimme sävytteen pois emulgoimalla ja laitettiin taas hoitoainetta ja shampoota.Kun saatiin hiukset pestyä siirryimme pesupaikalta peilipisteelle kuivaamaan hiukset. Kun saatiin hiukset kuivattua suoristimme hiukset ja laitoimme hiuksiin suoristusvoidetta ja lämpösuojaa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hiusrajan siistiminen sekä hiusten keventäminen

Porrastusleikkaus asiakkaalle