Kestoväri punaisella

Tänään tein yhdessä Sofian kanssa punaisen värin asiakkaalle. Asiakkaan tyviväri oli vaaleanblondi (8) pituus oli vaalean ruskea ja tumma blondi (5) (6) ja latva oli vaaleanblondi (8) . Asiakas oli värjännyt punaiseksi n 4kk sitten joka oli haalistunut myös aika paljon joten asiakkaan toiveena oli saada tyvi piiloon punaisella samoin myös latvat ja pituudet lisäksi asiakas halusi lyhentää niskasiiliään.

Arvioimme sopivaksi punaiseksi aluksi goldwellin väreillä mutta 6% hapete oli loppu joten valitsimme sittenkin kc professionalin värit. Väreiksi valitsimme tyveen 7.46 R 30g + 6N  15g 1:1 ja hapete 6% 45g= 90g. Pituuksiin valitismme väriksi 7.46 R 1:1 Väri 75g + hapete 6% 75g= 150g.

Ihan aluksi teimme vaalennuspesun 1:1:1 vesi+shampoo+ vaalennusjauhe jokaista 30g eli yhteensä 90g. Teimme vaalennuspesu levittämällä nopeasti massan hiuksiin ja hierottiin sitä n 20 min.  Vaalennuspesun jälkeen pestiin shampoolla se pois kuivattiin hiukset. Kun hiukset oltiin saatu kuivattua sekoitimme värit ja aloitimme levityksen ristipääjaon avulla. Värin annettiin vaikuttaa 30 min.

Värin vaikutuksen jälkeen siirryimme pesupaikalle ja emulgoimme hiusvärin pois hiuksista. Tämän jälkeen levitettiin shampoo ja  värjättiin asiakkaan kulmakarvat. Kun oltiin huuhdeltu shampoo levitettiin hoitoaine annettiin sen vaikuttaa ja pestiin pois.

Kun väri oltiin pesty pois siirryimme työpisteelle kuivaamaan ja viimeistelemään asiakkaan hiukset. Kun asiakkaan hiukset oltiin kuivattu lyhennettiin vielä niskasiiliä ja viimeisteltiin hiukset.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hiusrajan siistiminen sekä hiusten keventäminen

Porrastusleikkaus asiakkaalle

Tyven vaalennus ja sävyte